Spark Joy Opruimcursus

In 5 maanden een opgeruimd huis en hoofd!

Ben je op zoek naar meer ruimte in je huis en in je hoofd? Ben je het ook zat om altijd maar de rommel van je kinderen op te ruimen? Of wil je voor eens en voor altijd een opgeruimde kleding kast? Kom dan naar de Spark Joy opruimcursus. In vijf bijeenkomsten leer je in een groep alles over de KonMari methode en krijg je praktische tips en voorbeelden. Je brengt de les meteen in de praktijk: tussen de lessen door, ga je zelf aan de slag om je huis op te ruimen.

Bij deze cursus staat de methode van de Japanse opruimgoeroe Marie Kondo centraal. De cursus bestaat uit vijf maandelijkse bijeenkomsten. Je leert tijdens de les alles wat je nodig hebt om die maand aan de slag te gaan met opruimen. Je doet dat stap voor stap. Door de KonMari methode te volgen, werk je overzichtelijk en stap voor stap naar een opgeruimd huis toe.

De groep bestaat uit maximaal 10 personen. Samen deel je ervaringen en wissel je tips uit. Zo motiveer en inspireer je elkaar. De cursus wordt gegeven door gecertificeerde KonMari consultants Hester Tuinhof en Didy van der Lans.

Spark Joy Opruimcursus

Data

De cursus wordt gegeven in Leiden op dinsdagavond of op vrijdagochtend.

Dinsdagavond

Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Docent: Hester Tuinhof

Vrijdagochtend

Tijd: 9.30 – 11.00 uur
Docent: Didy van der Lans

Kosten

De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten. Deelname is €197,00, inclusief een werkboek en het boek Opgeruimd! Heb je het boek Opgeruimd! al, dan krijg je een korting van 15,-

Aanmelden

Wil je je aanmelden, vul dan onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar hester@mrst.nl.

Mrs T. spacer logo
Shopping Basket