Je kunt op verschillende manieren met Mrs T. aan de slag. Van een enkele KonMari-sessie tot een volledige maatwerk aanpak. Lees hieronder de mogelijkheden of neem contact op met Mrs T. voor meer informatie.

Spark Joy Starter

Starter

1 KonMari-sessie | € 295,- 
Samen gaan we met je kledingkast aan de slag. Na de sessie van 5 uur heb je niet alleen een opgeruimde kast, je weet ook hoe de KonMari Methode™ werkt en hoe je die in de rest van je huis kunt toepassen.
Spark Joy with a little Help

With a little Help

Zelf aan de slag met KonMari pakket | € 550,- 
Dit pakket past bij je als je zelf aan de slag wilt in je huis met een steuntje in de rug. Het pakket bestaat uit een startgesprek en het samen opruimen van je kledingkast. Na deze eerste afspraak maak ik een plan van aanpak voor je en stuur ik je checklists toe en kan je zelf met de verschillende categorieën verder. Tijdens jouw opruim-marathon plannen we drie keer een Facetime of Skype coachingsgesprek. Aan het eind van je traject, kom ik nog een keer bij je langs voor een afsluitende sessie waarbij je je vragen kunt stellen en ik je de laatste tips geef. 
Spark Joy Complete

Complete

Je hele huis | prijs op aanvraag
Van kelder tot zolder traject – je hele huis pakken we aan – of de delen die jij wilt. Hoe Complete er uitziet, is maatwerk. We doen eerst een intakegesprek en op basis daarvan maak ik een plan van aanpak. Dit pakket is ook heel erg geschikt voor mensen die gaan verhuizen en in hun nieuwe huis willen starten met spullen waar zij echt om geven. 
Spark Joy Together

Together

Workshop voor 8 -10 personen | € 200,-
Ideaal als vriendinnenuitje of als onderdeel van een vrijgezellenfeest. In anderhalf uur vertel ik over de KonMari Methode™ en leer je hoe je zelf thuis aan de slag kan gaan. Uiteraard is er ook ruim aandacht voor de speciale vouwmethode. Eventueel kan ik ook een workshopruimte regelen (kosten exclusief). 

 

Interesse?

Heb je interesse in een sessie? Vul het contactformulier in en ik neem binnen 1 dag contact met je op om je wensen te bespreken.
In en om Leiden reken ik geen reiskosten.

Mrs T. spacer logo