Heb je de Netflix serie van Marie Kondo gezien en wil je ook graag aan de slag om je huis op te ruimen? Kom dan op zondag 26 mei naar de workshop Spark Joy! Opruimen volgens Marie Kondo.  De workshop is in Leiden en duurt van 14.00 – 16.30 uur.

Mrs T. met Marie Kondo
Hester Tuinhof (Mrs T.) met Marie Kondo (Foto: Thorblephoto)

Tijdens de workshop leer je meer over de KonMari methode, de manier van opruimen die ruimte geeft in je huis en in je leven. We starten de middag met jouw visie voor je ideale lifestyle. Vervolgens laten we je zien hoe je de stappen van de methode kunt toepassen in jouw huis.  Natuurlijk is er voldoende ruimte voor vragen en bespreken we hoe je je spullen goed kunt opbergen. Aan het eind van de workshop herken je je Spark Joy (“word ik hier blij van ?”)gevoel en kan je niet wachten om zelf thuis aan de slag te gaan.

De workshop wordt gegeven door twee gecertificeerde KonMari consultants Didy van der Lans (beginbijjehuis.nl) en Hester Tuinhof (mrst.nl).

Praktische info

Deelname aan de workshop kost € 42.50 per persoon. Inclusief ontvangst met taart en koffie en thee en een drankje. Je kunt je ticket hier bestellen

Er zijn nog een paar plekken. Gebruik bij je bestelling de actiecode LAST_MINUTE en ontvang € 7,50 korting!

De workshop Spark Joy! Opruimen volgens Marie Kondo wordt gehouden in het hartje van de historische stad Leiden, in Het Stadslokaal. Deze sfeervolle plek is goed te bereiken met de fiets en het OV. Parkeren doe je op 5 minuten loopafstand. 

Datum: Zondag 26 mei
Tijd: 14:00 – 16:30
Locatie: Het Stadslokaal, Pieterskerk-Choorsteeg 15, Leiden

Stadslokaal Leiden
Het Stadslokaal Leiden
Mrs T. spacer logo
Shopping Basket