Wil je ook graag meer weten over de opruimmethode van Marie Kondo? Mrs T. organiseert regelmatig de workshop Spark Joy! Na de workshop kan je thuis meteen aan de slag.

Tijdens de workshop leer je meer over de KonMari methode, de manier van opruimen die ruimte geeft in je huis en in je leven. We starten de dag met jouw visie voor je ideale lifestyle. Vervolgens laten we je zien hoe je de stappen van de methode kunt toepassen in jouw huis.  Natuurlijk is er voldoende ruimte voor vragen en bespreken we hoe je je spullen goed kunt opbergen. Aan het eind van de workshop herken je je Spark Joy-gevoel en kan je niet wachten om zelf thuis aan de slag te gaan.

De workshop wordt gegeven door twee gecertificeerde KonMari consultants Didy van der Lans (beginbijjehuis.nl) en Hester Tuinhof (mrst.nl).

Hele leuke workshop waar je veel aan hebt en goede tips. It did spark joy!

Saskia

Super inspirerend! Geeft weer energie om door te gaan met mijn huis ‘mijn huis’ maken.

Alieke

Met een kleine groep aan de “Spark Joy” workshop deelgenomen. Twee aardige, inspirerende dames hebben mij de 1e aanzet gegeven tot de Marie Kondo methode. Ik zie er naar uit om dit thuis toe te passen.

Rieky

Leuke workshop voor mensen die beter en handiger hun spullen willen leren opruimen en opbergen.

Kay-Cee

Wat een leuke, inspirerende workshop gaven jullie. Ik heb al heel veel opgeruimd maar besef nu dat ik alles rationeel heb aangepakt en ga dankzij jullie met gevoel een tweede opruimronde beginnen. Hartelijk dank, ik heb hier veel meer aan dan ik tevoren had gedacht!

Simone

Praktische info

Deelname aan de workshop kost € 39.50 per persoon. Inclusief ontvangst met taart, koffie en thee en een drankje. 

De workshop Spark Joy! Opruimen volgens Marie Kondo wordt gehouden op verschillende inspirerende locaties. Deze sfeervolle plekken zijn goed bereikbaar. 

Agenda
Datum:
Donderdag 12 september
Tijd: 19:30 – 22:00
Locatie: Break in Business, Zijlweg 16, Haarlem

Datum: Zondag 3 november
Tijd: 13:00 – 16:00
Locatie: Pijnacker (exacte locatie volgt nog)

Break in Business Haarlem
Locatie Haarlem
Mrs T. spacer logo