Spark Joy met Mrs T.

Je kunt op verschillende manieren met Mrs T. aan de slag. Van een enkele KonMari-sessie tot een volledige maatwerk aanpak. Lees hieronder over de Spark Joy pakketten of neem contact op met Mrs T. voor meer informatie.

Spark Joy pakketten

Spark Joy Starter

Spark Joy Starter

1 KonMari-sessie | € 295,- 
Samen gaan we met je kledingkast aan de slag. Na de sessie van 4 uur heb je niet alleen een opgeruimde kast, je weet ook hoe de KonMari Methode™ werkt en hoe je die in de rest van je huis kunt toepassen.
1 KonMari-sessie Online | € 225,- 
Mrs T. biedt ook online opruimsessies aan. Via video (we hebben contact via skype, teams, zoom of WhatsApp) gaan we samen aan de slag. Kies je voor dit pakket, dan begeleid ik je 3 uur, verspreid over een dagdeel van 5 uur. We werken 3 uur samen en je gaat tussendoor in totaal 2 uur zelf aan de slag. Na deze sessie  is je kledingkast opgeruimd en weet je hoe je zelf verder in je huis aan de slag kunt met de KonMari Methode.  
Spark Joy with a little Help

Spark Joy With a little Help

Zelf aan de slag met KonMari pakket | € 550,- 
Dit pakket past bij je als je zelf aan de slag wilt in je huis met een steuntje in de rug. Het pakket bestaat uit een startgesprek en het samen opruimen van je kledingkast. Na deze eerste afspraak maak ik een plan van aanpak voor je en stuur ik je checklists toe en kan je zelf met de verschillende categorieën verder. Tijdens jouw opruim-marathon plannen we drie keer een Facetime of Skype coachingsgesprek. Aan het eind van je traject, kom ik nog een keer bij je langs voor een afsluitende sessie waarbij je je vragen kunt stellen en ik je de laatste tips geef. 
Spark Joy Complete

Spark Joy Complete

Je hele huis | prijs op aanvraag
Van kelder tot zolder traject – je hele huis pakken we aan – of de delen die jij wilt. Hoe Complete er uitziet, is maatwerk. We doen eerst een intakegesprek en op basis daarvan maak ik een plan van aanpak. Dit pakket is ook heel erg geschikt voor mensen die gaan verhuizen en in hun nieuwe huis willen starten met spullen waar zij echt om geven. 
Spark Joy Together

Spark Joy Together

De Spark Joy Together workshops zijn ideaal als teamactiviteit, vriendinnenuitje of als onderdeel van een vrijgezellenfeest of babyshower. Zit de workshop van je keuze hier niet tussen, wil je een workshop op maat of met een andere opzet, neem dan contact op met Mrs T. 
 
Introductie workshop voor 8 personen | 1,5 uur | € 200,-
In anderhalf uur vertel ik over de KonMari Methode™ en leer je hoe je zelf thuis aan de slag kan gaan. Uiteraard is er ook ruim aandacht voor de speciale vouwmethode. Eventueel kan ik ook een workshopruimte regelen (kosten exclusief).
 
Complete workshop voor minimaal 10 personen | 3 uur | vanaf € 40,- p.p.
Wil je meer de diepte in, dan is de complete workshop een goede keuze. In drie uur gaan we aan de slag met jouw ideale lifestyle, leer je de ins en outs van de KonMari Methode™ en deel ik veel tips en praktische voorbeelden met je. De workshop eindigt met uitleg en oefening van de speciale vouwtechniek.
Eventueel kan ik ook een workshopruimte regelen (kosten exclusief).
 
Spark Joy Koffie | 1 – 1,5 uur | vanaf € 50,-

Een online introductie met tips en tricks om thuis aan de slag te gaan met de KonMari opruimmethode.

Spark Joy Koffie – 1 uur helemaal voor jezelf €50,-
Spark Joy Koffie – anderhalf uur met vriendinnen €80,- (max 4 personen)

Workshop agenda
Mrs T. organiseert ook regelmatig workshops waar je je individueel voor kunt opgeven. Informatie daarover vind je hier
 

Interesse?

Heb je interesse in een sessie? Vul het contactformulier in en ik neem binnen 1 dag contact met je op om je wensen te bespreken. Of stuur een mail naar hester@mrst.nl.

Met een kleine groep aan de “Spark Joy” workshop deelgenomen. Twee aardige, inspirerende dames hebben mij de 1e aanzet gegeven tot de Marie Kondo methode. Ik zie er naar uit om dit thuis toe te passen.

Rieky

Hele leuke workshop waar je veel aan hebt en goede tips. It did spark joy!

Saskia

Leuke workshop voor mensen die beter en handiger hun spullen willen leren opruimen en opbergen.

Kay-Cee

Wat een leuke, inspirerende workshop gaven jullie. Ik heb al heel veel opgeruimd maar besef nu dat ik alles rationeel heb aangepakt en ga dankzij jullie met gevoel een tweede opruimronde beginnen. Hartelijk dank, ik heb hier veel meer aan dan ik tevoren had gedacht!

Simone

Super inspirerend! Geeft weer energie om door te gaan met mijn huis ‘mijn huis’ maken.

Alieke