Marie Kondo workshop

Wil je ook graag meer weten over de KonMari opruimmethode? Mrs T. organiseert regelmatig een opruim workshop! Na de workshop kan je thuis meteen aan de slag.

Informatie Marie Kondo Workshop

Tijdens de workshop leer je meer over de KonMari methode, de manier van opruimen die ruimte geeft in je huis en in je leven. We starten de dag met jouw visie voor je ideale lifestyle. Vervolgens laten we je zien hoe je de stappen van de methode kunt toepassen in jouw huis. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor vragen en bespreken we hoe je je spullen goed kunt opbergen. Aan het eind van de workshop herken je je Spark Joy-gevoel en kan je niet wachten om zelf thuis aan de slag te gaan.

De workshop Opruimen volgens Marie Kondo wordt gehouden op verschillende inspirerende locaties. Deze sfeervolle plekken zijn goed bereikbaar.

Mrs T. biedt ook workshops op maat als bijvoorbeeld teamactiviteit of vriendinnenuitje. Meer informatie daarover vind je hier

Locatie Marie Kondo workshop Haarlem

Wat een leuke, inspirerende workshop gaven jullie. Ik heb al heel veel opgeruimd maar besef nu dat ik alles rationeel heb aangepakt en ga dankzij jullie met gevoel een tweede opruimronde beginnen. Hartelijk dank, ik heb hier veel meer aan dan ik tevoren had gedacht!

Simone

Met een kleine groep aan de “Spark Joy” workshop deelgenomen. Twee aardige, inspirerende dames hebben mij de 1e aanzet gegeven tot de Marie Kondo methode. Ik zie er naar uit om dit thuis toe te passen.

Rieky

Leuke workshop voor mensen die beter en handiger hun spullen willen leren opruimen en opbergen.

Kay-Cee

Hele leuke workshop waar je veel aan hebt en goede tips. It did spark joy!

Saskia

Super inspirerend! Geeft weer energie om door te gaan met mijn huis ‘mijn huis’ maken.

Alieke

Aankomende workshops

Geen evenementen gevonden!