Even voorstellen

Als moeder van 2 kinderen met een fulltime baan weet ik hoe onrustig het kan voelen als je huis een bende is. En ik weet ook dat het mogelijk is om in korte tijd van je huis een thuis te maken.

Over Mrs T.

Mijn naam is Hester en ik ben opruimcoach getraind, door Marie Kondo. Ik help je graag om je huis opgeruimd te krijgen. Als moeder van 2 kinderen met een fulltime baan weet ik hoe onrustig het kan voelen als je huis een bende is. En ik weet ook dat het mogelijk is om in korte tijd van je huis een thuis te maken. Een thuis dat je blij maakt, een plek waar iedereen zich prettig en relaxed voelt.  Ruim vier jaar geleden las ik toen ik met mijn kinderen op Interrail was, het boek ‘Opgeruimd!’. Direct na terugkomst ben ik aan de slag gegaan om ons huis onder handen te nemen. Hoewel ons huis al vrij netjes was, waren de kasten een drama. Na mijn kledingkast ging ik door en in een mum van tijd was het hele huis niet alleen netter, het voelde ook nog meer als mijn thuis! Sinds die tijd heb ik een hoop mensen verteld over de methode en aan meer dan 150 collega’s een workshop gegeven om te vertellen hoe zij met de KonMari Methode™ ook rust in hun huis en dus hun hoofd kunnen krijgen. In april 2018 ben ik naar Londen gegaan voor het eerste Europese KonMari Seminar. Een geweldige ervaring. In januari 2019 ben ik gestart als Mrs T., opruimcoach.  Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?.

Bekijk de mogelijkheden

Hester Tuinhof - Mrs T. - Opruimcoach uit Leiden - KonMari consultant