Linda_cover_MrsT

Linda en ik

Vanaf half januari lag de Linda. in de winkel, met als thema Niet lullen, ontspullen. Een titel die mij natuurlijk heel erg aansprak. Extra leuk vond ik het dat er zes portretten waren van opruimcoaches, waaronder ik. Het was natuurlijk een enorme belevenis om in een studio, met een uitgebreid team professionals en ook nog eens door een top-fotograaf op de foto te worden gezet. Maar het meest bijzonder vond ik alle leuke reacties die ik kreeg nadat het nummer in de winkels lag. 

Opruimen is en blijft een onderwerp dat veel mensen bezighoudt. Moeders van vriendjes, collega’s, de kapper en buren, van alle kanten kwamen de opruimverhalen mijn kant op. Van success-stories tot verhalen over het niet kunnen afscheid nemen van spullen die al jaren op zolders stonden – de afgelopen weken heb ik weer veel leuke gesprekken over opruimen gevoerd. 

Wat is jouw mooiste opruimverhaal – deel je successen maar ook je frustraties op de Mrs T.  Facebookpagina. Ook als je vragen hebt, laat ze daar achter. Ik lees het graag! 

Spark joy! 

Hester 

PS: Heb je de Linda. gemist? Hij is na te bestellen via deze link

Reacties zijn gesloten.